ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Потвърдено! Боби Кристина се събуди

отпечатай новината

26.04.2015 12:46 | Видян 2380 пъти

Потвърдено! Боби Кристина се събуди

Тина Браун, лелята на Боби Кристина, потвърди, че племенницата й вече не е включена към поддържащи системи и е будна. Добрата новина обаче не е единствената около дъщерята на Уитни, има и лоша. Тина също така е споделила, че Боби Кристина има трайно увреждане на мозъка, предаде портала TMZ. Боби, която има само 22 години, се бори за живота си от 31 януари, когато приятел на гаджето й я намери в безсъзнание във ваната в дома й. По-късно тръгнаха съмнения, че самият Ник Гордън е виновен за състоянието й, въпреки че младежът твърди обратното—че тя се е опитала да се самоубие.

Откакто Боби Браун заяви по време на концерт, че дъщеря му е будна, мрежата буквално полудя. Сестра му Тина бе затрупана с многобройни обаждания и на Facebook страницата си официално потвърди, че Боби и е по-добре: "Толкова съобщения, извинете, че сега не мога да отговоря, но ще го направя по-късно. Позволете ми сега да бъда със семейството си, да, Криси се събуди и вече не е на системи“, написа Тина.

Тя благодари на феновете и на Бог за молитвите, които са я спасили. И се надява племенницата й скоро да бъде щастлива и сред близките си у дома.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !