Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Молец, 100 Кила и Васил Петров част...

• От 17 до 19 май Габрово ще се превърне в сцена на...

Камен Во: Слави не ме покани на концерта си, не можахме да се покажем по-пораснали!

отпечатай новината

25.04.2015 11:52 | Видян 3165 пъти

Камен Во: Слави не ме покани на концерта си, не можахме да се покажем по-пораснали!

Пред репортер на Блиц Камен Во разказа изключително интересни неща от задкулисието за Слави Трифонов и проблемите им през годините.

Споменахте за времето, в което сте работили със Слави Трифонов, който подготвя голям юбилеен концерт след няколко дни – получихте ли покана от него и ще отидете ли да го подкрепите?
 "За съжаление не! Направих един опит да се чуя с него и Евгени Димитров. В началото бяха обявили, че ще поканят всички, които са свързани с „Ку-ку бенд“, но до този момент дори нямаме покани за представлението. Опитах се да взема за мои близки, които пристигат от Франция, но няма нищо от тяхна страна. Това малко ме натъжава, говорихме си и с колегите. Разбирам ги и тях - от тези 20 години заедно сме били само 4, те продължават да работят успешно. Ако те са решили да фокусират вниманието на публиката върху тези 16 години, в които не сме били заедно, това си е тяхно право. Както се казваше в един арменско-еврейски виц: „Портмонето е тук, намери се. То се намери, ама лошото чувство остава“. Така е – лошото чувство остава - да се празнува един рожден ден, да си част от рождениците и… да те няма. Сигурно в деня на концерта с моите колеги ще напишем нещо на нашите профили във Фейсбук, имам предвид Мартина, Тончо, Зуека, Стефчо Рядков. Не можахме да се покажем по-пораснали от ситуацията, в която се намираме, не надраснахме историческия момент. Можеше за 3 минути да излезем и да кажем „Здрасти“, да изпеем „Къде си вярна ти любов народна“ и с това да се приключи. По този начин да покажем, че дори хората да са били заедно и да са се карали, в името на една кауза да съберат сили и да си простят… Така са решили, така са направили – да са живи и здрави, успех им желаем, но при нас лошото чувство остава.", споделя Камен Воденичаров. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !