Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Под прикритие става сапунка

отпечатай новината

23.04.2015 17:36 | Видян 1797 пъти

Под прикритие става сапунка

Нов сезон на сериала „Под прикритие" ще започва да се снима още в края на май. „Има зелена светлина от БНТ, в момента се пише сценарият. Излъчването на сериала ще започне през есента на 2015 година", обяви продуцентът Димитър Митовски пред столичен вестник. Той обаче обясни, че сезонът, който започва ще вдъхне нов живот на сериала и тепърва предстои истинското развитие на „Под прикритие".

„Явно ще го правят като американска сапунка със стотина серии", шегуваха се зрители. Митовски разкри още, че започват и снимките на новия сезон на "Революция З", като от бТВ ще решат кога да го заложат в програмната схема. Той отрече, че групата се разпада, напротив - записва нова песен и готви лятно турне.

Митовски не скри, че неговата компания има забавени плащания, към екипите, с които е работил. „Няма да оспоря, че във финансово отношение изминалата година не беше от най-успешните за „Камера", както и за целия телевизионен пазар. Ние имахме забавени плащания и това естествено рефлектира върху нашите разплащания. Точно поради тази причина се опитвам да преструктурирам процеса и начина на работа на компанията ", обясни продуцентът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !