Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Стана ясно защо Яна заряза Орлин Павлов

отпечатай новината

22.04.2015 10:42 | Видян 4366 пъти

Стана ясно защо Яна заряза Орлин Павлов

Днес красивата Яна е омъжена за богаташа Петко Димитров, но имаше време, в което се кълнеше в любов на Орлин Павлов. Красавицата наистина е била влюбена в певеца, но самият характер на брадъра я е накарал да осъзнае, че това не е мъжът за нея, научи kliuki.bg.

Оказва се, че Орлин Павлов е човек на мига. Той никога не осмислял последиците от действията си, а правел всичко в името на това, което му диктува сърцето. Парадоксалното тук е, че именно доброто и наивно сърце на певеца става причина Яна да го напусне. Тя не понасяла да гледа как приятелите му се възползват от него. Той им помагал често с пари назаем, а после даже не си ги търсел. Винаги бил готов да помогне, но за негова зла участ всички около него били интересчии. Акимова многократно се опитвала да го вразуми, но напразно.

„Мисля, че тя така и не преглътна непрестанните заеми, които той даваше на познатите си. Така оставаха по-малко пари за подаръци за нея. Това определено пречеше на връзката им. Яна смяташе, че трябва да помага само на нея, а Орлин помага по принцип на всички, заради което си пати доста често.“ – споделя източник на Kliuki.bg.

Другият основен проблем във връзката на двамата бил свързан с вдетинеността на Орлин Павлов. Той не спирал да играе на видеоигри и да купонясва с приятели, което Яна считала за поведение на тийнейджър. Тя осъзнала, че за семейство й трябва друг мъж и този мъж се оказа Петко Димитров.

„Оказа се, че Яна обожава да бъде домакиня и майка. Очевидно към това се е стремяла, а с Орлин я нямаше онази сигурност, необходима за едно семейство. Намери я в Петко, който е значително по-богат, но дали е добър колкото Орлин?!“ – казва още нашият източник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !