Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Водещият на „Мис Русия” преби гаджето си манекенка

отпечатай новината

21.04.2015 09:00 | Видян 1828 пъти

Водещият на „Мис Русия” преби гаджето си манекенка

Истински скандал се развихри между водещият на шоуто „Мис Русия” Александър Белов и манекенката Анна Калучир, научи Блиц. Бившата участничка в шоуто „Искам във ВИА Гра” обвини своето гадже и продуцент, че я е пребил. Момичето показа доказателствата за гаврата на любимия си в страницата си в социалната мрежа „Инстаграм”.

Анна вече е подала залба в полицията, а шоуменът на свой ред подготвя жалба за клевета срещу манекенката.На снимките, които Анна е публикувала, се виждат синини по лицето и по тялото на момичета. 24-годишната манекенка е написала, че освен това има две счупени ребра и влошено зрение. Тя твърди, че е била пребита преди няколко дни. Тогава състоянието й е било толкова тежко, че е изгубила съзнание. Но въпреки това успяла да се обади на своя приятелка и тя я завела в института за спешна помощ „Склифасофски”.

„Това е последното съобщение, което пиша за Александър Белов. Изпитвам адски болки, но болката от твоите думи и от това, че те нямаше там със сигурност няма да ги преживея. Сега съм абсолютно сигурна, че постъпих правилно, като подадох жалба. В „Склифасофски” ми се присмиваха, че когато са ме попитали дали нося документите си, първото, което съм казала, било: „А къде е Саша?”. Но приятелката ми, която ме взе фактически в безсъзнание, ми каза, че „Саша не е тук”. Дори не си спомнях, че съм й се обадила и съм я помолила да дойде. Ето в какво състояние съм била”, пише потърпевшата.

През цялото това време гаджето на Анна Калучи и бивш участник в групата „X фактор” Александър Белов е работил и споделял снимки с приятелите си звезди от шоубизнеса в социалните мрежи. Но наскоро шоуменът пусна кратко съобщение, в което обеща да опровергае обвиненията на Анна.

По-късно той сподели, че искал да се раздели с манекенката и според него тази реакция е опит от нейна страна да избегне разрива им. Освен това Белов е убеден, че Анна не случайно е публикувала снимките точно когато е водил шоуто „Мис Русия”. Адвокатът му добави, че още докато са били заедно, Анна го е изднудвала за пари.

Връзката между Александър Белов и Анна Калучи започна през есента на 2014 г. и, ако се съди по снимките, двамата дори бяха започнали да си грижат за дъщерята на манекенката София. Манекенката стана популярна с откровените си фотосесии и дори получи званието „Мис Максим”. Момичето участва в шоуто „Искам във ВИА Гра”, но не стигна до финала и започна солова кариера.

 

снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !