Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Новият на Мартина проговори: Слави не ме е заплашвал

отпечатай новината

20.04.2015 11:41 | Видян 2715 пъти

Новият на Мартина проговори: Слави не ме е заплашвал

Новият любим на танцьорката Мартина, прочула се като последната жена, докопала се до кревата на Дългия, проговори за първи път пред "България Днес" за отношенията си с шоумена. "Слави Трифонов не ме е заплашвал! Никога не съм получавал и намек, че ще се случи нещо с мен. Това са глупости, за които дори не си заслужава да се говори повече" - заяви категорично младият боксьор Коко Колев.

Сред множеството спекулации в медиите около отношенията в любовния триъгълник на няколко пъти се появи информацията, че Трифонов се заканвал сериозно и в най-скоро време да отмъсти на младото боксьорче, че толкова нагло му отмъкна любимата. Дългия, разбира се, нямало да се изправи лице в лице с атлетичния Коко, а щял да изпрати хора, които да свършат мръсната работа.

Колев категорично отрече да е получавал каквито и да било заплахи и дори приема подобни новини през смях. В същото време боксьорът избягва да говори за любимата си. Мартина и Коко се опитваха да запазят връзката си скрита, но медиите ги надушиха и истината лъсна наяве.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !