Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емилия в срив: Осъзна истината за Коко

отпечатай новината

18.04.2015 14:59 | Видян 3489 пъти

Емилия в срив: Осъзна истината за Коко

Певицата Емилия търпи от години множество изневери на мъжа, с когото живее. Коко Динев се гаври с фолк дивата от много време и тя търпи заради парите. Годините обаче не спират и именно те са накарали Еми да осъзнае, че е сгрешила с избора си.

Коко вече е 45-годишен и визията му започва да става още по-отблъскваща за жените. Той никога не се е славел с прекрасен външен вид, но чашата за Емилия преляла, когато видяла, че коремът му е станал още по-голям, а косата му – със сребрист цвят.


„Аз още съм уникално парче, всеки мъж ме желае. Когато ме видят с Коко навън обаче, всички се чудят какво правя с този чичко. Вече и аз се питам. Все по-малко ме привлича за нещо в леглото. Не ми се иска да бъде така, но разликата ни от 11 години вече почва да си личи доста,“ – споделила Емилия пред свои доверени хора.

Въпреки че най-после прогледна и осъзна истината, няма връщане за Емилия, защото тя има син от Коко Динев, което ги свързва завинаги. Певицата едва ли ще се осмели да напусне бизнесмена, докато той носи големите пари у дома, но не бива да се пропуска и обстоятелството, че Коко далеч не е най-богатият мъж в България, пояснява Kliuki.bg.

През годините Емилия подложи мъжа си на какви ли не жестоки диети, само и само да стане поне малко подходящ за нея на визия. Това обаче не можа да се случи. На всичкото отгоре фолк дивата е видимо по-висока от Коко, когато е на токчета, което е почти непрекъснато.

„Не са един за друг. Не трябваше да се хваща с него. Има много по-красиви богаташи, които щяха да искат да бъдат с нея, а тя роди точно от Коко Динев.“ – ядосва се фен на русокосата певица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !