Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Камелия: Бях „Мис Чипровска планина“

отпечатай новината

06.04.2015 17:15 | Видян 4198 пъти | Гласували 1

Камелия: Бях „Мис Чипровска планина“

Тази неделя на Цветница, именничката Камелия бе гост на Диана Любенова по bTV. Певицата си спомни първите крачки в музиката, уроците по пиано, първата любов и конкурсите за красота, в които е участвала. Камелия сподели, че познава Цветин от 3-годишен, но едва години по-късно тя го вижда отново и пламва любов от пръв поглед.

Как празнуваш Цветница, на кого си кръстена?

Камелия: Колкото и странно да звучи, аз съм кръстена на баба си Петкана. Тя е избрала това име, защото на галено й викахме баба Кана. Майка ми е искала да ме кръсти Миглена, защото съм се родила с много дълги мигли, но в крайна сметка съм Камелия.

Как ти викат на галено вкъщи?

Камелия: Ками, Камче… (смее се)

Какво си спомняш от годините в Чипровци, първите ти стъпки на сцената?

Камелия: Аз като малка припявах, но само вкъщи, срамувах се да пея дори пред майка ми. Тайно й взимах машата за коса и понякога дори ми се случваше да се изгоря, защото я включвах… микрофона трябва да е включен. (смее се)
Бях много срамежлива и сега го има този срам вътре в мен по някакъв начин. Когато стъпя на сцената обаче, продуктът Камелия става на първа линия и този срам изчезва. В живота си съм много по-обрана, не обичам да досаждам на хората, съобразявам се с всички около мен.
Започнах музикалната си кариера като пеех във хор, бях солистка, пеех руски песнички. Майка ми не знаеше, че аз съм солист на хора, разбра на един концерт.
В последствие започнах да ходя на пиано, родителите ми изтеглиха заем, за да ми купят пианото. Първият мъж в живота ми, който се казва Валери, ми помогна да направя първите по-сериозни стъпки в музиката, като ми осигури микрофон и друга необходима техника.

Какво прави този Валери сега?

Камелия: В Чипровци е, не се чуваме често. Надявам се, че е жив и здрав.

Явявала си се на конкурси за красота в Чипровци и Монтана. Какво си спомняш от тези моменти?

Камелия: Много емоционални и много смешни на пръв поглед, така като се върна назад във времето. Майка ми ме записа за „Мис чипровска планина“. Всички кандидатки се явиха с ботуши, а аз с токчета. Спечелих го и наградата беше венец от горски цветя, каса бира и дребна парична награда.

Кога за първи път се почувства красива?

Камелия: Винаги съм го носила като усещане в себе си. За мен красотата не е да си гримиран и фризиран, колко добре си облечен или някой друг да ти казва колко си красив. Красотата е отвън, но ако не я носиш отвътре, тя става като една изкуствена опаковка.


продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !