Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бони в дует с Азис

отпечатай новината

06.04.2015 11:51 | Видян 2044 пъти

Бони в дует с Азис

Въпреки, че постоянно свързат Бони с кого ли не - певицата открито споделя пред предаването „Шпионка", че е толкова заета с професионалните си ангажименти и няма време за мъже, пише Всеки ден.

„Времето не ми стига. Виж, стопила съм се и съм станала кожа и кости от толкова работа" - споделя певицата и допълва - „Какви ти мъже, аз съм жената - мъж. Най ми е добре с моите ръце."

Певицата открехва завесата и за предстоящия си албум с работно заглавие „Продължавам", който ще е факт преди Великден, както и че обмисля да направи общ проект със своите колеги Азис, Тони Стораро и Софи Маринова.

„Много пъти сме се събирили и обсъждали темата да направим обща песен, но пожене всеки от нас има различни изисквания, не сме стигали до финализиране на тази идея. Азис например иска да е комедиен клип, аз да е по-умерен. Такъв проект определено ще бъде много интересен. Ние четиримата сме не само изпълнители, които хората ги обичат, но и много близки приятели" - споделя Бони.

За първи път пред водещата Ива Атанасова, звездата на Фен ТВ разказва, че вече приема с усмивка писанията за множество й хирургични интервенции.

„Е, как не виждаш ли?! Онзи ден ми извадиха третото ребро, ах, че ме боли. Удължих си малко и краката. Бяха 170 см, сега станаха 180 см" - шегува се звездата.
Пред „Шпионка" певицата споделя още, че не се плаши от каквито и да е номера, че годините на сцената са я научили да бъде устойчива на всичко и да се контролира, но не би позволила на никого да й нарежда какво да прави.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !