Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Снимат филм за живота на Благо Джизъса

отпечатай новината

01.04.2015 18:00 | Видян 1821 пъти

Снимат филм за живота на Благо Джизъса

Нов български филм предстои да се завърти на екраните. Не става дума за поредната комедия или историческа поредица, която да разбуни духовете на зрителите, а за биографична лента за живота на Благой Георгиев. Режисьор на лентата ще бъде Георги Костов, който стои зад българския филм "Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела", а продуцент ще бъде Атанас Лазаров, пише Галерия.

Георги Костов и Благо Георгиев вече са разговаряли за сцените и снимките, които ще протекат в София и Москва. Предстоят кастинги за филма, като ще се търси и тийнейджър с визия на Благой като малък.

Престоят му в Славия, едноседмичното му посещение в Атон, срещите му с Валери Божинов, Николета Лозанова, Славчо Тошев, Симона Първанова, построяването на два параклиса ще бъдат сред акцентите в лентата.

В Москва Георгиев ще бъде показан освен като футболист и като модна икона в студиото на руската дизайнерка Анна Диречина. Лъскавата резиденция на Рамзан Кадиров също е един от обектите на лентата на най-силно вярващия футболист.

"Идеята на лентата е да покажем успеха на един футболист и неговото израстване, неговата вяра. И въобще успеха на един млад човек тръгнал от нулата. Филмът ще бъде игрално - биографичен, по действителни истории. Подобни вече са правени за легендите Пеле, Марадона, Бекъм", споделя режисьорът Костов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !