Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Яна Маринова танцува на пилон цялата посинена

отпечатай новината

31.03.2015 12:32 | Видян 720 пъти

Яна Маринова танцува на пилон цялата посинена

След като рискува живота си, прелитайки над публиката необезопасена с въздушен обръч, Яна Маринова тренира танци на пилон почти мумифицирана. Охлузените й рамене са маркирани с лейкопласт, ръцете й са бинтовани като на аматьор на боксовия ринг, а синините по краката й са скрити с клин, пише „Монитор”. Да се бори с гравитацията върху пилон обаче, ще е най-лесното й предизвикателство като участник в „И аз го мога” по Нова тв.

Припомняме, че тайните на еротичната хореография Яна овладя още преди година за режисьорския дебют на Ники Илиев „Живи легенди”, в който играеше стриптийзьорка, пише Блиц. „Реших да опитам с актьорското майсторство на 26 г., след като вече бях родила, имах един брак зад гърба си и се пробвах като манекенка само веднъж.

Преди това не съм си и мечтала за това, но винаги съм обичала театъра. Не бяхме добре с парите, но мама често ме водеше да гледам различни спектакли. Пазех билетите си и после ги показвах на децата от класа си”, сподели Яна. Тя е сред най-търсените каскадьори за холивудски продукции, снимани у нас. Уплътнява времето си със салса, бокс, конна езда и каране на ATV.

 

снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !