Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Софи Маринова заби 20-годишен

отпечатай новината

30.03.2015 13:01 | Видян 1879 пъти

Софи Маринова заби 20-годишен

Софи Маринова има нова тръпка в живота си - 20-годишния студент Мирослав. Тя си харесала младото лъвче при едно свое участие в столичен чалга клуб. Миро е от софия и учи "библиотекарство". Софка сама цъфнала на масата, на която той купонясвал с приятели и започнала да си говори с него. Явно свалката е проработила, защото час след първото им виждане двамата си тръгнали прегърнати от заведението, твърдят свидетели.

Два дни след появата на Миро в живота й Софи почнала да обяснява на приятелки, че е намерила човека, който я разбира и я цени не заради парите и славата й, споделя "Всеки ден". „Сякаш вижда в душата ми, много добре ми пасва“, споделила звездата пред приятели. Тя дотолкова била хлътнала, че не спирала да звънни и да досажда на изгората си. Заливала телефона му със съобщения и обяснения в любов.

Певицата изобщо не се притеснявала от факта, че разликата в годините между нея и Миро е 19 години. Дружки на ромския славей са категорични, че Софка е твърдо решена да забременее от Миро. Тя си е поставила фикс идеята да има ново бебе, след като изгуби предишното.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !