Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Венета най-голямата заплаха за Николета?

отпечатай новината

26.03.2015 14:25 | Видян 1944 пъти

Венета най-голямата заплаха за Николета?

Лозанова се чувства недосегаема на стола на екранния таблоид, но това много скоро може да се промени. Според последни слухове Венета Райкова планира ударно завръщане на малкия екран със свое предаване, което ще бъде пряк конкурент на шоуто на Лозанова.

Говори се, че ексводещата на „Горещо” още е в процес на преговори и то не с друга, а със закъсалата финансово TV7, като дори е представила концепция за своето предаване, пише „Монитор”. Информацията е неофициална, но запознати твърдят, че Райкова планира да заеме мястото на Николета, която преди година водеше в телевизията предаването „Поверително от N.L.”

И докато силиконовата брюнетка не се впечатлява от мераците на колежките си плеймейтки да седнат на нейния стол, то Венета представлява истинска опасност за нея. Все пак Райкова има 10-годишен опит в таблоид и е доказал се професионалист, който умее да вади интересни новини и истории. Лозанова от друга страна все още печели сериозна критика като водеща, тъй като стои като надуваема кукла на екрана и може само да разсмива публиката с липсата си на компетентност и грамотност.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !