Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Пребиха Сашо Майонезата

отпечатай новината

26.03.2015 13:38 | Видян 6821 пъти

Пребиха Сашо Майонезата

Броени дни след като заяви в национален ефир, че бившата му изгора - актрисата Елен Колева, е мъртва за него, бизнесменът Александър Найденов се появи пребит от бой, с насинено око и куцащ в столичен ресторант, видяха топпапараците на "България Днес". Майонезата, както е известен в светските среди Найденов, се показа здраво бушониран в лицето и едва ходещ в компанията на новото си младо гадже - сървайвърката Ралица Кирилова.

"Елен Колева сигурно му е пратила мутри да го сплашат", пошегуваха се първоначално разпозналите го клиенти на пицарията, където босът бе отишъл да вечеря. "Той не спря да го плюе това момиче. Където и да го поканят, все я обижда. Била ку*ва, лъжкиня, сребролюбка, какво ли не избълва по неин адрес", възмутиха се някои от другите посетители в известното столично заведение за хранене.

Освен пораженията по 57-годишния шеф на "Олинеза" видимо пострадала от въргала е и 23-години по-младата от него сървайвърка. Майонезата и новото му гадже Ралица бяха заловени да вечерят в столичен ресторант. За разлика от възлюбения си Ралица обаче се е отървала само с няколко драскотини.За хората на съседните маси все пак остана загадка как е възможно заможният бизнесмен да стане жертва на побой, след като почти винаги е придружен от поне двама-трима охранители.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !