Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Милянкова спасява Жени

отпечатай новината

25.03.2015 16:13 | Видян 3713 пъти

Милянкова спасява Жени

Манекенката Ирена Милянкова ще спасява бизнеса на приятелката си Жени Калканджиева. Жената на съдения за сводничество Росен Чолов започна работа като букер за Жени. Съни от "Под прикритие" ще урежда договори на момичетата от "Визаж" в чужбина и ще търси нови лица. Тя ще използва връзките на мъжа си. Чолов е бивш брокер на "Визаж", създава и собствена агенция. След ареста му бизнесът на неговата агенция умира. Сега Ирена завзема неговите контакти и ще пренасочи семейния бизнес изцяло към агенцията на Жени.

Самата Ирена Милянкова окончателно скъса с моделството. Тя вече няма да се подвизава като манекенка, а ще намира нови, по-млади момичета за тази работа.
Милянкова е букер от няколко седмици. Тя отговаря за набирането на момичета, които искат да се изявят на подиума. Тя започва работа по молба на приятелката си Жени Калканджиева. Последната година е изключително трудна за шефката на "Визаж". Приходите намаляват, а славните години на модната агенция са в историята.
Жени Калканджиева дори се оттегли окончателно от организацията на конкурса "Мис България". Според шестата по хубост в света долнопробни конкурси са подбили нейната работа.

Намаляващите приходи са и една от причините Калканджиева да влезе в къщата на "ВИП брадър" и да се изложи пред цяла България с пиянските си изцепки и тези на мъжа си Тачо. Тя не скри, че участва за пари и с хонорара от предаването иска да съживи агенцията си. Жената на Тачо е решена да организира повече конкурси за модели и нови лица. Именно за това е нужна подкрепата на най-добрата й приятелка - Ирена Милянкова. Двете са близки от години, а именно Калканджиева бе плътно до моделката при ареста на мъжа й Росен Чолов. Чолата бе обвинен още през 2013-а, че е ръководил престъпна група, която склонявала манекенки да стават компаньонки.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !