Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

НиЛо преспала и с грък, за да стане Мис Плеймейт

отпечатай новината

25.03.2015 15:45 | Видян 3887 пъти

НиЛо преспала и с грък, за да стане Мис Плеймейт

9 години след участието на на Николета Лозанова в конкурса "Плеймейт" формулярът, с който тя е кандидатствала, изтече в интернет и предизвика истинска сензация. Бланката, която е ракетата носител на на брюнетката към родния хайлайф, е наситена с изцепки буквално на всеки ред.

Ако не друго, то красавицата е успяла да сбъдне мечтата си, тъй като преди 9 лета е копнеела да стане известна личност, смеят се в бранша. Източници от светските среди добавят, че титлата "Мис Плеймейт" не е кацнала случайно върху главицата на Николета. Ако се вярва на мълвата, днешната тв водеща минала през кревата на издателя на еротичното списание - засукан грък, който лично тествал всяка мадама, озовала се на корицата.

Той обаче останал много недоволен от секс приключенията си с Лозанова: "Да, хубава е, но е гола вода в леглото. Няма никаква страст в нея. Стои на едно място и не мърда, а само позира", ожалил се гръкът мераклия. И посочил, че много по добри в креватните пируети били двете Златки, които в следващите години взели титлите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !