Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Парис: Слаба съм, защото бях мъжкарана!

отпечатай новината

25.03.2015 14:56 | Видян 2120 пъти

Парис: Слаба съм, защото бях мъжкарана!

Парис Хилтън е доста активна в социалната мрежа напоследък и твърди, че сексапилните ѝ слаби снимки не са продукт на фотошоп, а на нейния нов диетичен режим. „Спрях да пия газирани напитки преди година и веднага се вталих. Отслабнах за една нощ!” призна наследницата пред  Daily Mail

„Обичах да пия Кола, това бе любимата ми напитка. Сега пия основно зелени смутита, тъй като са пълни с витамини. Залагам на протеините, плодовете, зеленчуците и салатите. Тотално се отказах от бързите храни (хамбургери и пържени картофки) миналото лято”, издаде Хилтън.

За разлика от повечето популярни хубавици, Парис не е фен на фитнеса, а предпочита да стяга форми с пилатес. „Никога не съм била фен на фитнеса, не е за мен.  Знам, че хората не очакват да го чуят от човек като мен, но бях мъжкарана като дете. Играех хокей, карах ски, сърфирах, карах колело. Обичам да се потя на открито, винаги съм била много активна.

През последните години се влюбих в Пилатес. Това е страхотен начин да се упражняваш, защото стягаш всичките си мускули”, категорична бе 34-годишната диджейка, която с гордото показва новото си тяло.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !