Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мулат си харесал Райна в Доминикана

отпечатай новината

25.03.2015 13:57 | Видян 1645 пъти

Мулат си харесал Райна в Доминикана

Райна спази традицията и си подари поредната екзотична екскурзия в топла страна. Този път избраната дестинация беше Доминикана. Броени часове след като кацна на летището в София, тя призна, че вече мисли как отново да се върне на това райско място.

“Пак искам да се върна там възможно най-скоро. Запознах се с много българи, които прекарват по половин година в Доминикана и тя им е станала втора родина. Благодарение на тях успях да видя много неща, които по принцип остават скрити за очите на един турист. И докато тези хора са там, ми се иска още веднъж да отида, за да разгледам и останалото, което не успях за този период от две седмици, който не е никак малко време, но за жаден дух като моя, е нищо” - споделя певицата в “Автограф”.

Райна казва, че обича местата, в които природата е акцент, предпочита да има зеленина, да е по-автентично, да е девствено, да се сливаш с местните. На такива места и хората са някак първични и се разбирате само с поглед. Изпълнителката е щастлива, че е успяла да посети клубове, където се събират местните и да види как се забавляват, как танцуват, как са лишени от всякакви задръжки, когато чуят латино ритми.

Тя признава, че е срещнала много красиви мъже в Доминикана, но погледа й се е спрял на един мулат със силно изразени зелени очи. “Всъщност можеше да не забележа очите му, ако толкова често не ме наблюдаваха” - с усмивка пояснява певицата. С него се е запознала в комплекса, в който е била настанена. Определено са се харесали и двамата, но Райна не крие, че е резервирана относно такъв тип отношения, защото винаги си забранява да изпитва каквито и да било емоции с хора, които са на далечни разстояния от нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !