Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

НиЛо падна твърде ниско с думите си към Божинов

отпечатай новината

24.03.2015 17:39 | Видян 3407 пъти

НиЛо падна твърде ниско с думите си към Божинов

Днес бившият вече съпруг на Николета Лозанова, макар и още да не е подал официално молба за развод – Валери Божинов, застана на първа страница на вестниците с първото си официално интервю след краха на семейството си. Футболистът потвърди, че се развежда с Николета, но не, защото й е изневерявал, а просто, защото вече не я обича.

„Не мога да продължавам да живея с жена, която не обичам. Развеждаме се, но няма да кажа нищо лошо за Николета, към която съм изпитвал силна любов и която е майка на скъпата ми Никол. Няма да чуете лоша дума от мен за нея така, както никога не съм говорил лошо и за Алисия, когато се разделихме преди години“, заяви категорично Валери Божинов, а изказването му намери редица поддръжници и симпатизанти в мрежата.

Не така благородна и възвишена обаче се показа Николета Лозанова, споделя Kliuki.bg. С присъщия си егоцентризъм и не особена демонстрация на интелект, водещата на „Папараци“ реши да отвърне на Валери Божинов по нейния си начин, а именно със солидно количество злоба. „С кой ще се прибирам, ти ли ще ми казваш?! Ало, кой си ти, бе?!“ – тези цветисти и свръх „адекватни“ слова написа Николета Лозанова като отговор и послание към бившия си любим, който доскоро превъзнасяше до небесата. И, за да натърти още повече, че разбираш ли – хич не й дреме, прикачи към думите си и клипа на чалгаджийката Джена „Спри да ми досаждаш“.

Според болшинството от коментарите в мрежата обаче, ходът на Николета Лозанова е просто отчаян и не показва нищо друго, освен слабост. „Ясно е, че умира от яд. А и как иначе, когато собственият й мъж признава, че не я обича. Тя – Николета, която умира да бъде желана от всички. Желана, ама друг път. Добре, че сама си вярва, горката“, валят едно след друго мненията в мрежата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !