Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Мутра изнасили Джена

отпечатай новината

23.03.2015 13:38 | Видян 5014 пъти

Мутра изнасили Джена

Фолк певицата Джена е станала жертва на изнасилване, гърми клюката в чалга средите през последните дни. Злодеянието се случило в ранните часове на 14 март в Ямбол, а единствено заради популярността си и желанието си името ѝ да не се намесва в скандали, брюнетката не е подала жалба в местното РПУ, научи сензационно "Всеки ден".

Джена имала нощен ангажимент в ямболска дискотека, където близо 2 часа извивала глас пред пълно заведение. Във ВИП сепаретата се били разположили местни големци, които, обилно почерпени, раздавали щедри бакшиши на певачката, а от своя страна тя не спирала да поздравява патроните с хитовете си. Очевидци свидетелстват, че брюнетката е прибрала от сепарето поне 2 бона парса, тъй като мъжете не спирали да й дават петдесетачки и стотачки след всяка песен.

„Гледката беше като от зората на 90-те. Джена сякаш забрави, че е на публично участие, надуши къде са парите и не спря да се върти около сепарето, където бакшишът й се тъпчеше в деколтето. Циците й пращяха от възмалък корсет, където тя криеше стотачки“, разказват присъствали на колоритната сценка.

Липсата на опит на Джена в мутренските години обаче й се е отразила пагубно, тъй като очевидно не била запозната с правилото, че мутрите не дават даром толкова големи суми току-така.Певицата останала след ангажимента си на масата на мафиотите, тъй като не успяла да се изтръгне от пипалата им. Озвучителят и шофьор на Джена си тръгнал към хотела, оставяйки я да разпива и да се забавлява в компанията на щедрите господа. В разгара на купона обаче едрогърдата изпълнителка разбрала, че сиренето е с пари и бакшишът й не бил за хубавия й глас. Щедрият й спонсор успял да я завлече в хотелската си стая, където тя заработила с тялото си стотачките, които й били бутани в деколтето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !