Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Объркаха багажа на Арън Екхарт на летище „София“

отпечатай новината

22.03.2015 13:45 | Видян 3060 пъти

Объркаха багажа на Арън Екхарт на летище „София“

Един от куфарите на холивудската звезда Арън Екхарт бе объркан при кацането му на ВИП-а на летище „София“. Актьорът е у нас за снимките на филма „Код: Лондон“ - продължение на „Код: Олимп“, който също беше заснет в България.Арън пристигна с едночасово закъснание и бе посрещнат от домакините си от „Ню Бояна“.

Докато той си оправяше документите, шофьорът пренесе до черния „Фолксваген“ три огромни куфара. „Сякаш има два трупа вътре“, шегуваше се мъжът, подреждайки багажа. След като се настани в джипа, актьорът установи, че му липсва раницата. Оказа се, че някой на летището е объркал и е подал чужд куфар за багаж на звездата. За няколко минути грешката бе поправена, съобщава „Телеграф“. Екхарт отпътува към хотел в центъра на София, за да си отпочине след полета.

Актьорът е познат от ролите си в „Черният рицар“, „Ерин Брокович“, „Аз, Франкенщайн“ и „Заешка дупка“. Снимките на филма в София започват от утре. Това е второто гостуване на 47-годишния Арън Екхарт в България. Точно преди 10 години той снима у нас „Черната далия“, където изигра сержант Лий Бланчард.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !