Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ваня Червенкова нападна Александър Найденов заради Елен Колева

отпечатай новината

20.03.2015 10:31 | Видян 5107 пъти

Ваня Червенкова нападна Александър Найденов заради Елен Колева

Бизнесдамата Ваня Червенкова, известна от участието си в риалити шоуто ВИП Брадър и като жена с доста остър език, нападна собственика на фабриката "Олинеза" Александър Найденов заради връзката му с актрисата Елен Колева. Това се случи в ролята й на интервюираща в предаването на Николета Лозанова "Папараци" и бе публикувано в автореклама на предаването в социалната мрежа.    
"Сашо, ти наричаш Елен Колева "морална шантонерка"! Защо, Сашо", повдига Червенкова въпроса, който така и не се изясни на аудиторията, която бе ангажирана с нападките на Найденов срещу младата актриса. Колева и собственикът на консервната фабрика имаха драматична връзка с неочаквани обрати в продължение на 7 години, по време на които неколкократно се разделяха.

Разривите между тях неизменно ставаха достояние на жълтата преса, което урони доста имиджа на талантливата актриса. За последно двамата се разделиха през лятото, като Найденов изрече доста грозни думи по адрес на бившата си.

В резултат Елен Колева бе уволнена от Народния театър, където играеше, без тогавашния директор Павел Васев да даде смислено обяснение защо е постъпил така, с изключение на факта, че Найденов е шеф на Настоятелството на театъра.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !