Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Близки до Преслава: Да, има нов приятел!

отпечатай новината

20.03.2015 10:05 | Видян 2461 пъти

Близки до Преслава: Да, има нов приятел!

Както вече писахме, Преслава има много сериозен приятел от няколко седмици насам. След раздялата с Жоро Бирмата и последвалите скандали фолк звездата отново е влюбена. Новината съобщиха отлично запознати източници от близкото обкръжение на певицата. Те обаче категорично отказаха да назоват името на щастливеца, който се е добрал до сърцето на Преси, пише "България Днес". "Тя си има приятел и това не е Фики, както се пишеше, а много по-сериозен мъж. За връзката им знаят само 4-5 човека, затова няма как да издам тайната. Само ще ви кажа, че новият не й е нито колега, нито е някое супер популярно име от шоубизнеса", коментира източникът.

 Разбрахме, че става въпрос за мистериозен бизнесмен с много пари, но на този етап той успява да скрие перфектно следите си. *Фики Стораро За да избегнат светския шум, двамата спазват някои много строги правила. Никога не се показват заедно на публично място. Влюбените провеждат разговорите си със симкарти, чиито номера имат само те. Срещат се за малко по-дълго време единствено в чужбина.

Именно мистериозното гадже придружавало Преси по време на последните й тузарски пътувания зад граница - до Милано и Дубай. Спят в някои от най-луксозните хотели като марковия на "Армани" например. В сряда вечерта Преслава имаше участие в един от популярните чалга клубове в Студентски град. Очевидци твърдят, че мистериозният богаташ е наблюдавал изпълненията на възлюбената си от тъмен ъгъл във ВИП зоната. Двамата до последно се правели, че не се познават. Преди това певицата прекарала празника 8 март по женски на Боровец. Курортът беше затрупан от сняг и се наложило приятел с високопроходим джип да се качи догоре, за да я прибере.

Във въпросния случай отново има подозрения, че дружката в нужда всъщност е изпратена от новото й мистериозно гадже. Преслава е категорична, че този път не иска връзката й да бъде оповестявана. Самата тя дълго време отричаше и за гаджълъка си с Бирмата, когато бившата двойка все още беше прясна. След това обаче скандалите и изневерите между двамата лъснаха пред цялата общественост. Дали от суеверие, или за да раздразни мъжкото внимание, Преси сама си пусна в социалната мрежа Инстаграм снимка с късметчето от кафето й. То гласи "нов приятел", какъвто очевидно звездата вече е намерила.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !