Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Анелия драйфа пияна на участие

отпечатай новината

20.03.2015 09:54 | Видян 3229 пъти

Анелия драйфа пияна на участие

Анелия се изложи на свое учстие в столично заведение. Звездата на "Пайнер" се появи пияна, залитайки на сцената, а според очевидци накрая на вечерта дори повръщала в тоалетната, пише "Всеки ден". "Беше много зле, още в началото на пеенето си фъфлеше и се олюляваше, а накрая дори се засякохме с нея, докато повръщаше в тоалетната", разкри очевидка на ужасяващата случка.

Излагацията на световно ниво се е случила преди две вечери. Бившата съпруга на Коко Динев съчетала фолк трели с разнообразие от неадекватни движения. Чалга дивата пристигнала в клуба на своя добър приятел Коцето 'Плаза" още към 8 вечерта със свой антураж от приятелки. Женската компания започнала да се налива съвсем по мъжки с уиски и бира, докато нещата преминали всякакви граници.

"Анелия още със сядането си във ВИП сепарето, където бе настанена, поръча бутилка уиски, която бе пресушена от нея и нейната компания за по-малко от час. Последва втора и трета, по някое време си поиска и бира разказва един от барманите в чалготеката. Когато дошло време да изпълни песните си, Анелия вече била съвсем на черешата и това си проличало по некооординираните й действия. По едно време тя качила на сцената свой фен и започнала да му се натиска.

Цялата гледка била толкова отвратителна, че част от приятелките ѝ се пробвали да прекратят участието на своята дружка преждевременно, но тя не склонила.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !