Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гласът на България гладува

отпечатай новината

19.03.2015 13:16 | Видян 2885 пъти | Гласували 1

Гласът на България гладува

Победителят в музикалното шоу "Гласът на България" през 2013 г. Ивайло Донков едва свързва двата края и е на ръба на оцеляването. В трогателно писмо до "Уикенд" неговата 80-годишна баба Йовка изплака мъката си, че внукът ѝ е употребен за единия гол рейтинг, а после напълно забравен.

Макар, че музикалните продуценти Слави Трифонов и Миро определиха Ивайло за българския Андреа Бочели, той не може да си намери работа и е принуден да живее на подаяния на своите роднини и приятели. "Ивайло обикаля и си търси работа и само заради слепотата му не го вземат", пише възрастната жена.

Когато шашна публиката с изпълнението си на "Аве Мария"  и стана победител в шоуто, Ивайло получи шанс да подпише договор с музикален продуцент. От контракта с компанията "Юнивърсал мюзик" обаче го спасил менторът му в шоуто Миро. Съдията настоял, че Ивайло има всички качества да направи кариера сам и затова не искал някоя фирма да печели на гърба му.

Миро решил да откупи продуцентските му права и дори имал идея да му приготви цял албум с парчета. Това обаче по неясно какви причини не стана. Отчаянието на младият талант стигнало до там, че той бил готов да се откаже завинаги от професионалните си занимания с музика.

"Бих работил всичко, което мога - бих събирал данни, бих бил личен секретар на някого. Записах се и в бюрото по труда, но всичко е много трудно", отчаян е изпълнителят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !