Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Софи Маринова искала да пее на съдиите, опростиха й глобата

отпечатай новината

17.03.2015 16:04 | Видян 1721 пъти

Софи Маринова искала да пее на съдиите, опростиха й глобата

Певицата Софи Маринова развесели окръжния съд във Враца, чиито председател е съдията Иван Маринов, като предложи да изпее своя песен, за да й бъде опростена глобата от 800 лв, съобщи "24 часа". Тя й бе наложена след като на две поредни заседания по делото на Ангел Попов-Главестия за лихварство не се яви, а съдът постанови Софи да бъде доведена принудително.

"Явявам се доброволно и се извинявам за досегашното си отсъствие, но имах планирани участия в страната, затова не можах да дойда до Враца, каза пред съда ромския славей. И сега идвам направо от Пловдив, където имах концерт и веднага след делото заминавам за Варна, допълни тя.

Съдът прие да й опрости глобата, но настоя да изясни какви финасови отношения е имала с подсъдимия Ангел Попов. Софи обяви първоначално, че не е имала такива, а само е получавала хонорари от собственика на заложна къща в Козлодуй за свои участия в различни тържества, организирани от Главестия, с когото се познавали отдавна покрай общите си познати.

Когато обаче на певицата бяха припомнени показанията й по време на разследването, тя се сети, че през 2008 г. спешно й трябвали пари да запише нов клип и поискала 10 хиляди лв. от Главестия. Парите пък й били донесени в София, а тя подписала запис за заповед за дълга. Отрече обаче да й е начислявана лихва по заема. "Върнах после парите на Ангел, но не наведнъж, обърна се лично към председателя на съда Софи Маринова. - Пяла съм на много купони, организирани от Ангел, а той ми приспадаше от полагащите ми се хонорари парите, които му дължах. Казвам ти това абсолютно честно, защото така си беше."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !