Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Никол Шерцингер отмъсти на Луис Хамилтън

отпечатай новината

17.03.2015 13:46 | Видян 3372 пъти

Никол Шерцингер отмъсти на Луис Хамилтън

След тежка раздяла жените минават през няколко фази – тъга, отричане, гняв. Изглежда Никол Шерцингер вече е достигнала последния етап от емоционалното си пътешествие и сега е готова на всичко, за да накара бившия си Луис Хамилтън да се пукне от яд, че е изпуснал жена като нея.

Без да губи време Шерцингер засне гореща фотосесия, в която дава на феновете си шанса да надникнат в тунингованото ѝ деколте. Никол позира невинно в къси дънкови панталонки и напълно прозрачен топ, под който се подават силиконовите ѝ възвишения. В останалите кадри грациозната звезда прави различни секси чупки и дори се мята на леглото с нов, но все така оскъден стайлинг.

Спекулации относно гръдната обиколка на певицата вървят от месеци и макар самата тя да не признава, че е прибягнала до пластичните хирурзи, почитателите ѝ са убедени, че от миналата година тя може да се похвали с нови гърди, което я прави по-уверена и секси. Изглежда само Луис не е оценил божествените ѝ форми, защото в началото на 2015 сложи край на седемгодишната им връзка със замах.

Слава Богу, Никол знае как се ловят мъже и смята да използва всичките си оръжия, за да намери достоен мъж, който най-накрая да я заведе до олтара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !