Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Ето защо всъщност има носталгия по...

Ако беше доживял до наши дни, социализмът в България...

Ивана свали трайно 10 кила

отпечатай новината

13.03.2015 14:11 | Видян 2450 пъти

Ивана свали трайно 10 кила

Певицата на народа отдавна води неравностойна битка с напълняването, но ето че най-накрая му хвана цаката. Битката на Ивана с мазнините започна през 2008-а, когато внезапно започна да трупа килце след килце, макар по никакъв начин да не промени хранителния си режим.

Напротив, въпреки изтощителните ангажименти по цели нощи, употребата на цигари и огромното количество стрес, брюнетката пълнееше сякаш от въздуха. Тогава тя тръгна по диетолози и изследвания, докато не разбра, че организмът й задържа вода и се подува като слон вследствие на пластична интервенция, която си извършила на устните при пловдивски хирург, пише Всеки ден. След като разбра за алергията си, изпълнителката на вечния хит „Шампанско и сълзи“ започна да прилага върху себе си както традиционно, така и алтернативно лечение. Певицата пътува дори за изследвания в чужбина само и само организмът й да пребори необичайното състояние и тя да се върне в предишната си форма. След като илачите обаче не дадоха нужния резултат върху здравето на звездата, тя изпадна в депресия, че осанката й е необратимо пораснала. Фолк изпълнителката успя някак си да превъзмогне душевните терзания и напук на необнадеждаващите лекарски прогнози се взе сериозно в ръце и започна да гони мечтата си отново да влезе в старите си дрехи.

От близо 2 години Ивана се старае да живее здравословно по почти всички писани правила. Певицата намали цигарите и алкохола дотолкова, че да ги употребява за кеф, а не да лекува нервите си с тях. Освен това забрави за всякакъв фаст фууд, а мина на разделно хранене, приемайки свежа и прясна храна 4 пъти дневно. „Смело мога да се похваля, че отслабнах трайно с 9 килограма. Не съм спортувала, просто си промених хранителния режим“, разказва за успеха си в битката с килата Ивана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !