Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Деян Донков купи апартамент в центъра на София

отпечатай новината

07.03.2015 11:02 | Видян 2712 пъти

Деян Донков купи апартамент в центъра на София

Жилище за близо 80 хиляди евро в идеалния център на София е закупил актьорът Деян Донков за себе си и за любимата си Радина Кърджилова, научи "Всеки ден". Тузарската обител се намира на пъпа на столицата - в района на Петте кьошета, издават близки до театрала. Въпреки че апартаментът е в сравнително стара сграда, бил ремонтиран из основи и притежавал всички удобства на модерния живот.

Донков и Кърджилова ще могат да си пият кафето рано сутринта на просторна тераса, гледаща към зелен вътрешен двор. Двамата ще се ширят в голяма спалня, просторен хол, кокетна кухничка и още една малка стая, която в бъдеще може да послужи и за детска стая. В момента Радина е предимно заета с избирането на мебели, които да помогнат за домашния уют, на който ще се отдаде с половинката си. Деян пък се занимавал с майстори, които доизчиствали последни недостатъци по вътрешния облик на дома им.
Звездата от „Под прикритие" е броил половината от парите кеш, а останалите ги е доплатил чрез кредит от банка. Нямало никакъв проблем при изтеглянето на заема, защото Донков има твърд доход от Народния театър и доста странични доходи, а и все пак името му е доста известно, обясняват запознати. Негов гарант е Радина Кърджилова и по този начин актьорското семейство си разделя отговорността по вноските.

Донков изненадал Радина с намерението си да си купят жилище. Доскоро двамата живеели под наем и все отлагали свиването на гнезденце. Секссимволът съобщил на своята приятелка, че ще си имат свой дом малко след началото на новата година, като я зарадвал, че парите са уредени и само трябва да си изберат къде да се установят.

Връзката между Деян и Радина е една от най-противоречивите в светското пространство. Любовта им е страстна, почти опасна. Двамата хем се бият, хем се обичат. Нееднократно младата възпитаничка на НАТФИЗ е опитвала от жестоките юмруци и шамари на любимия си. Те дори са я вкарвали в болница със счупена челюст и зъби. Явно обаче това не пречи на отношенията им да процъфтяват, коментират в арт средите. Наши източници разкриват, че след купуването на общо семейно жилище следващата цел на двамата актьори е да си направят бебе.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !