Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Късен пубертет тресе Преслава?

отпечатай новината

25.10.2008 09:00 | Видян 35204 пъти | Гласували 14

Късен пубертет тресе Преслава?

Феноменални неща се случват в родния поп фолк. И по конкретно с голямата звезда на Пайнер Преслава. От известно време певицата тръби наляво и надясно, че гърдите й отново са пораснали. Дори и операцията за намаляване на бюста, която си направи преди време, не помогна („съкрати“ обиколката си от 105 на 90 см). Тя не пропуска да се похвали и пред медии, и пред приятели за поредната драма около формите си. Добричлийката даже подхвърли, че може би превръщането й от момиче в жена не е приключило. Но специалистите са категорични – процесът на формирането на млечните жлези завършва към 18-20-годишна възраст. А както е известно звездата е на 24 години. Единствената възможност гърдите да растат след това е при бременност. И естествено възниква въпросът: Бременна ли е Преслава? Чалгаджийката отрича подобна възможност и твърди, че не желае на този етап да има деца. Но пък знае ли човек? Помним, че Емилия също бе категорична, че не чака бебе, докато СЛАВА не се убеди в противното, след като видя коремчето й! Така че, не им вярваме много – много на фолкаджийките.

Но има една подробност, която едва ли радва Преси – ако бюстът започне да увеличава обема си след хирургическа намеса за намаляване, формата му може да се развали. Дано подобно нещо не се случва с фурията на Пайнер.

От друга страна неволите на Преслава покрай намаляването и набъбването, дават повод да се говори за нея. А както е известно лоша реклама няма!
 
Мъките й започнаха, когато реши да легне под ножа. Малко след операцията тя пак влезе в болница. И тогава изникнаха съмнения за бременност, но се оказа, че причината е друга – скъсали се шевовете, явно не издържали устрема на буйната й гръд. След като проблемът мина, дойде новата драма. Обиколката й пак започна да се увеличава! Дали причината е бременност, късен пубертет (въпреки 24-те години) или някакъв природен феномен… Отговор засега няма, но пък има поводи за размисъл…

Намаляването на бюста не се препоръчва на жените, които ще раждат, тъй като при операцията има възможност да се прегъне някоя млечна жлеза. Интервенцията обикновено оставя постоянни белези, които се прикриват от сутиена. При пушачите белезите са по-видими. Възможна е загуба на чувствителността на зърната или гърдите. Прибягването до скалпела е необходимо при особено голям бюст, който може да причини болки в гърба и врата, зачервяване на кожата и затруднения в дишането.
В световен мащаб намаляването на бюст е по-рядко явление. Статистиката показва, че на милион и половина увеличавания има 300 000 намалявания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !