Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Фен ТВ цензурира Азис

отпечатай новината

06.03.2015 15:19 | Видян 2706 пъти

Фен ТВ цензурира Азис

Няколко горещи сцени между Азис и Гантиана Халити бяха премахнати от новото видео на звездата „Джанъм, джанъм”, което вече се върти в ефира на Фен ТВ. В лентата хитовият певец и плеймейтката се отдават на неприлични ласки помежду си, които по закон не могат да бъдат излъчени в телевизионния ефир. Ето защо се наложи режисьорът на клипа да го премонтира, като изреже скандалните кадри.

Както знаем, не за първи път Азис провокира почитатели си с горещи кадри, в които участват едни от най-красивите жени в България. Актуалният му проект „Джанъм, джанъм”  също не прави изключение. „Гентиана е една сексуална бомба. Харесвам перверзните жени като нея, но никога не съм бил с жена наистина. Пред камера е лесно, но ако ме затворят в една стая, не знам какво бих направил” – сподели Азис.

 На кадрите, с които екипът на телевизията разполага, изобщо не си личи, че звездата не знае как да се справи с една жена – даже напротив. В това може да се убедят зрителите на Фен ТВ на 14-ти март от 19:30 часа, когато стартира новото предаване „Шпионка”. Гост в пилотното издание ще бъде Кралят Азис, който не само ще покаже нецензурираното видео, но ще разкаже и много други свои тайни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !