Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Коко Динев се скри на село

отпечатай новината

05.03.2015 09:53 | Видян 1986 пъти

Коко Динев се скри на село

Добре окръглената тръпка на фолк певиците Коко Динев се покри вдън земя след гръмналия в края на миналата година скандал с черното тото. Бившият собственик на „Локомотив" Пловдив се е отдал на доброволно изгнаничество в малко селце, намиращо се в близост до Сандански, пише "Всеки ден". Той категорично отказва да говори за драмата с уредени мачове, за които вече бяха разпитвани няколко футболисти, играли в отбора по негово време.

Заради издънката с излезлите наяве уговорки бизнесменът не се е появявал в София близо 3 месеца, коментират запознати. Половинката на певицата го играе партизанин, а негов ятак е добър приятел на баща му Иван. Коко Динев категорично отрече да има нещо общо с тото мафията, но поведението му в последно време е повече от странно.

И тримата повикани на разпит в столичното следствие футболисти - Сашо Тунчев, Йордан Тодоров и Мартин Камбуров, играха за пловдивския „Локомотив", докато Динев беше президент. Бизнесменът обаче определи този факт като „неприятно съвпадение".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !