Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бареков говори на английски за Иран

отпечатай новината

04.03.2015 16:43 | Видян 2090 пъти

 Бареков говори на английски за Иран

Евродепутатът Николай Бареков има нова кауза - свободата и демокрацията в Иран. Това става ясно от негово видео интервю пред Eu Reporter, което се споделя вирусно в социалните мрежи. Причина за голямата популярност на клипчето не са политическите идеи на Бареков, а начинът, по който той се опитва да ги представи на английски език.

Граматиката и произношението на бившия журналист и сегашен политик предизвикват смях и забавни коментари от България и чужбина. Изказването му силно напомня прословутото интервю на Христо Стоичков, когато беше треньор на южноафриканския футболен отбор "Мамелъди Сънданс". От него се родиха вечните попкултурни лафове "Съмтаймс уин, съмтаймс люн", "Айм но лайк", "но сакрифиси" и др.

Вижте интервюто на евродепутата Николай Бареков, озаглавено "Another voice of a Free Iran" ТУК!!!

В буквален превод думите му означават:

"Да, аз съм член в делегация за отношение между Европейски парламент с Иран. Аз разследване проблеми в Иран, в правителство, в опозиция. Знам, че имаме много дълбок, много дълбок проблем в правителство, в опозиция. Днес ние слушаме един, два, три глас от опозиция на Иран. MQO има много, много трудни очи преди много години. Знаем, че MQO не, не последователна опозиция в този момент. Ние, моят предпочитам да метод за отношение, за действие, Европейски парламент и Иран е баланс, мирно. Днес ние слушаме различна версия, различна версия от Иран, от Ирак. Това е много важно за мен. Това е моята цел днес. Благодаря."

автор: standartnews.com

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !