Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Николета спала и с жена

отпечатай новината

04.03.2015 15:35 | Видян 2153 пъти

Николета спала и с жена

Днес Николета Лозанова не близва алкохол, вероятно заради миналите прояви, които са последвали от пиенето на спиртни напитки. Добре почерпена, водещата на „Папараци“ се озовала в едно легло с момче и момиче.
 
Моделката е имала по-такива отношения с представителка на своя пол. Когато изгря, плеймейтката споделяше в интервютата си, че за нея забрани в секса няма и благодарение на разкрепостеността си тя е опитала почти всичко в леглото, пише „Всеки ден“. След бурните си младини обаче днес Ни Ло се е кротнала и споделя, че се чувства напълно задоволена от съпруга си Валери Божинов.

Водещата на „Папараци“ по Би Ти Ви разказва, че през целия си съзнателен живот е имала ситуации с огромно сексуално напрежение с хубави жени, но това винаги се е случвало заради някой мъж.

Брюнетката твърди, че не спира да се заглежда по представителките на своя пол, оценявайки качествата им. Сексуалният опит на красавицата се обогатил в ранните й 20 години, когато заедно със свое сериозно гадже тя се озовала в кревата с още една жена. Благодарение на изпитото количество алкохол Лозанова била отпусната и се забавлявала и с двамата, но след тази случка друга подобна не е имало.

Николета не крие, че въпреки брака си през годините е получавала десетки предложения от жени. Тя обаче е категорична, че оттук насетне не би се поддала на каквито и да е експерименти, особено пък за пари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !