Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Криско с фобия от дебелани

отпечатай новината

04.03.2015 12:49 | Видян 1820 пъти

Криско с фобия от дебелани

Феновете знаят, че освен душата си на концерт Криско редовно разголва и дупето си (джинсите с ниска талия често му изиграват лоша шега). Как обаче изглежда стройният рапър върху високи токчета и защо има фобия от дебелани ще разберем в третия сезон на „Като две капки вода”, който стартира вчера по Нова.

Елегантните обувки са по вкуса на Криско само ако са част от женски крак, полегнал върху рамото му, а не от сценичния му гардероб, пише "Монитор". Той изпада в неистова паника при вида на 20-сантиметровите страстоубийки, с които стилистите на шоуто по Нова са готови да го превърнат в истинска кралица на нощта, стига червения бутон на шоуто да му поднесе такъв персонаж, научи „Монитор”. Авторът на „Видимо доволни” бойкотира чепиците най-вече заради това, че ще го спънат в танците на сцената.

По-голямо предизвикателство от токчетата за Криско е само опцията да изиграе дебела певица, тъй като никак не си пада по пищните ханшове и обръчът от дунапрени, с които трябва да се опакова, за да разтресе телеса пред камерите. Във формата за визуални метаморфози Криско ще опита да надскочи и вокалния си потенциал, изпълнявайки хитове на широк спектър артисти – от Веселин Маринов и Паша Христова до Уитни Хюстън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !