Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Алисия налетя на бой на Николета

отпечатай новината

01.03.2015 11:19 | Видян 5051 пъти | Гласували 1

Алисия налетя на бой на Николета

Кратък, но ожесточен женски бой, в който едната съперница се разделила със скъпоценен кичур от своята грива, си спретнали Алисия и Николета Лозанова зад кулисите на фолк събитието на годината-наградите "Планета".

Организаторите проявили чудовищно неблагоразумие да настанят двете вечни съпернички за футболните гащета на Валери Божинов и Николай Михайлов в една и съща гримьорна и проблемите не закъснели, пише в. Всеки ден, позовавайки се на очевидци на мелето. И за двете било шокиращо да установят, че ще им се наложи да делят стаичка от 5-6 квадратни метра. Отначало старлетките просто не си обръщали внимание, но Николета се вбесила, тъй като забелязала, че врагинята й се радва на по-голямо огледало в своя ъгъл на гримьорната.

Лозанова процедила през зъби, че може да си няма огледало, но поне си има мъж. Бойната Алисия, без да се ма, скочила от стола и хванала Николета за косата. Докато едрогърдата изгора на Божинов се опитвала да издере лицето на агресорката, отнесла и два шамара. За щастие гримьорите и охраната веднага реагирали, и прекратили спаринга. Разтърсената от инцидента Николета беше напълно неадекватна по време на церемонията и си забрави репликите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !