Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Вижте последните думи на великия Ленърд Нимой

отпечатай новината

01.03.2015 08:48 | Видян 1874 пъти

Вижте последните думи на великия Ленърд Нимой

Трогателно е последното съобщение в "Туитър" на актьора Ленърд Нимой, което се превърна в негово завещание. Той го написа след като получи сериозни болки в гърдите и беше приет в болница. След това беше изписан за кратко, но за съжаление не успя да се пребори с тежкото белодробно заболяване. „Животът е като градина. Можеш да имаш перфектни моменти, но не можеш да ги запазиш по никакъв начин, освен в паметта си. „Живейте дълго и благоденствайте", написа три дни преди смъртта си Нимой.

Последното изречение е запазената реплика на неговия герой от „Стар Трек" - капитан Спок. „Live long and prosper" е традиционният поздрав на планетата Вулкан, от която идва Спок. Това е изречението, с което актьорът завършва всяко свое съобщение в социалната мрежа.

Другата звезда от сериала - Уилям Шатнър, който играе капитан Кърк, изрази във Фейсбук тъгата си от загубата на своя приятел: „Обичах го като брат. На всички ще ни липсва неговият хумор, неговият талант и неговата способност да обича".

Междувременно на Алеята на славата в Холивуд започнаха да се стичат десетки хора, които оставиха цветя на звездата, носеща неговото име.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !