Дилемата на принц Хари дали официално...

Принц Хари прекъсна сериозна връзка с Обединеното...

Откриване на Българския павилон на...

60-то Венецианско биенале на изкуствата с куратор...

Преслава спи с Фики

отпечатай новината

27.02.2015 11:32 | Видян 3268 пъти

Преслава спи с Фики

Това се оказа истинската причина за побоя с Бирмата вторник срещу сряда. Георги Станоев научил за похожденията на бившата му с колегата си и побеснял от ревност, научи "Всеки ден". Чашата преляла, когато негов авер му се обадил от столичния клуб, където пайнерите бяха на афтърпарти след наградите на Планета. Там Преслава си позволи фриволно поведение с Фики, който под въздействието на алкохола я целунал уста в уста пред всички.

Запознати винят Преслава за цялата история. Според тях певицата е направила напук на бившия си, знаейки какви ще са последствията.

„Бирмата страшно много се влияе от слухове и интриги и полудя, като чу, че Преслава спи с Фики. Казали му също, че през Стораро са минали и колежката й Галена и още някои чалгарки от димитровградската музикална компания. Така Станоев си направил извода, че е възможно сред тях да е и Преслава, и просто откачи“, обсъждат събитията от последните дни фолк браншовици.

Ден след инцидента, близки до певицата твърдят, че тя изглежда и звучи много добре. Според нея не се е случило нищо кой знае какво. Дори отишла на снимки за новия си клип.

Снимка: hotarena

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !