Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Емануела категорична, няма да прости на Динев

отпечатай новината

26.02.2015 12:41 | Видян 4384 пъти

Емануела категорична, няма да прости на Динев

Фолк певицата Емануела продължава с тъжните постове в социалната мрежа, насочени към Димитър Динев. Според клюката двамата са разделени, а инициатор е бил милионерският син под натиска на родителите си. След като синът на Динков Динев напуснал майката на детето си, бързо съжалил за постъпката.

 „Разкая се и започна да й звъни постоянно, да й праща SMS-и и да я моли да го прибере обратно. Емануела обаче е от хората, които не прощават“, разказват нейни приятелки.

 Фолк певицата сама изрази емоциите си в социалната мрежа, с което недвусмислено показа на Митко Динев, че връщане назад няма.

 „Понякога да простиш е като да дадеш допълнителен куршум на някой, който е искал да те убие, но е пропуснал с първия изстрел“, написа Емануела. И добави: „Първо се научих как да се доверявам на хората, после – че никога не трябва да правя това отново“. Припомняме, че от няколко дни насам певицата разлива социалния си профил с подобни излияния, от които лъха болка и огорчение. „Да я изостави само месец, след като му роди сина – сама с бебе на ръце!! Не, Емануела никога няма да му прости това“, коментират запознати, цитирани от hotarena.net.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !