Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ето я Джена без цици

отпечатай новината

24.02.2015 15:19 | Видян 5168 пъти

Ето я Джена без цици

На фотоси, датиращи от зората на кариерата й, се вижда, че пайнерката е била ощетена откъм бюст. Днес фурията смело заголва гръд, тъй като в деколтето й вече има 800 кубика силикон, пише "Всеки ден". Джена е признавала и преди, че дори да не й потръгне като певица, си е мечтаела да си сложи импланти, за по-голямо самочувствие. През онези години обаче тя няма пукната стотинка да си купи евтина закуска, камо ли да задели 4000 лева за пластична операция.

По време на първите стъпки в кариерата си хитрата разградчанка намерила баламурник, който се бръкнал надълбоко в джоба за прищевките й. „Много ме беше страх да легна на операционната маса, тъй като макар и естетична, това си е операция. Бях под пълна упойка. Замислих какво нещо е суетата – как едни ги режат, за да оздравеят, а други от комплекси. Много съм доволна обаче от ефекта и преживения страх си заслужава”, споделя Десислава, както е истинското име на пайнерката.

Към днешна дата Джена откровеничи, че не обмисля да прави върху себе си никакви други корекции. Пластичните хирурзи я консултирали, че едва след десетина година ще трябва отново да си коригира бюста, заради отпускането на тялото през годините.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !