Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сашка Васева играе себе си в клип на Криско /ВИДЕО/

отпечатай новината

18.02.2015 13:29 | Видян 2985 пъти

Сашка Васева играе себе си в клип на Криско /ВИДЕО/

Дупнишката Мадона Сашка Васева е една от главните героини в новия клип на Криско „Златните момчета” . Във видеото певицата играе себе си, а сюжетът се върти около прочутите купони на „главните герои” през 1995 г.

В студиото на „Преди обед” звездата сподели, че била силно ентусиазирана от идеята и веднага приела предложението на рапъра да се включи в клипа. Според нея идеята на продуцентите е много добра и цели да покаже на по-младото поколение онези „славни” времена, в които купоните са били епични, а парите са течали като река.

Васева разкри, че снимките са правени в ресторанта на хотела, който най-често е бил терен на тези шумни партита и там е получила своя първи безжичен микрофон лично от Илия Павлов под формата на хонорар.

Възходът в кариерата ѝ отдавна отмина, а и самата тя вече не си пада толкова по нощния живот. От години Сашка, която има две деца – Георги и Христина  - живее на село и предпочита да се занимава със селско стопанство, вместо да вилнее по кръчмите. Работата в градината и обора ѝ носи голямо удоволствие и тя не се страхува да се изцапа.

„Там където живея на село, задълженията ми са много големи. Имам много животни. Грижа се за козите, кокошките, имам парник и съм много щастлива там, в полите на Рила. Излизам, когато имам изяви и тогава се обличам по-така, но иначе си ходя като селско момиче – по скъсан анцуг. Аз сама копая зеленчуковата градина. Кося сама тревата, имаме 15 декара”, каза Васева.

И докато съседите ѝ я гледат оръфана и скъсана, пред феновете си в мрежата Васева пази имиджа на примадона, която обича да се разголва. „Ексхибиционистка съм, обичам да се показвам. Любовта, която изпитвам, аз я изповядвам чрез Фейсбук в общуването с моите фенове”, категорична бе певицата.  По време на участията си тя също залага на секси имидж, защото вярва, че големите деколтета и жартиерите отговарят на същността ѝ.

Сашка живее с родителите си и с двете си деца, ала не е загубила надежда, че скоро ще срещне истинския мъж в живота си. „Все още вярвам в любовта, все още вярвам в нея. Не знам защо не ми върви с мъжете.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !