Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Несподелените любови на звездите тази събота в "Море от любов"

отпечатай новината

22.10.2008 13:15 | Видян 5424 пъти | Гласували 1

Несподелените любови на звездите тази събота в

Тази събота, 25 октомври в „Море от любов” стартира новата рубрика „ Звездите за любовта”. В нея народните любимци ще споделят своите най-значими любовни истории, бурите, през които са преминали през годините и несподелените емоции. Ще разберем какви лични драми са останали скрити за нас, докато сме гледали отработените усмивки на известните. В новата рубрика на романтичното шоу те ще разказват за цената на славата, за самотата и за силата на любовта.

Първата звезда , която проговоря искрено за чувствата си , е Азис. Той разказва за първите си любовни трепети и за жертвите, които е правил в името на любовта си към един мъж. Певецът споделя пред камерата на „Море от любов”, че в момента обича само детето си и вече не вярва в любовта!!!

В първата традиционна история в „ Море от любов” героите се казват Димитър и Карина. Двамата са заедно от 3 месеца. Запознават се около общата си страст -  латино танците. Първата им среща е на салса фестивал в Пловдив. После започват да се виждат в София. Опиянен от красотата на Карина, Митко я кани на театър и любовта пламва помежду им. Наскоро Митко потърси екипа на „ Море от  любов” убеден, че е открил голямата си любов в лицето на Карина. А освен невероятните емоции, които двамата преживяха в студиото на романтичното шоу, те получиха като подарък и книгата „Сексът в Древен Китай”.

Във втората история ще се срещнем с Богослава и Владимир. Двамата са заедно от 8 месеца. Запознават се случайно, чрез общ приятел. Започват да се срещат и скоро Влади признава на Богослава, че я обича. Връзката им стартира обещаващо и двамата са щастливи заедно.
Скоро обаче Владимир отваря темата за личната си свобода. Той започва все по-рядко да се вижда с приятелката си. Споделя й, че не сигурен в чувствата си към нея и има нужда от време, за да направи своя избор. Готова на всичко в името на любовта си, Богослава се обърна за помощ към Наталия Симеонова. И както всички герои в предаването, тя също получи като подарък книга. Но дали Богослава ще се радва заедно с Владо на невероятната творба „Живот и любов – Джакомо Казанова” – това ще разберем в събота, 25 октомври, само в „Море от любов”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !