Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Николета отново захапа Алисия

отпечатай новината

09.02.2015 11:10 | Видян 2408 пъти

Николета отново захапа Алисия

Тънки звездни нападки се появяват от време на време в социалните мрежи. Този път отново действащи лица са Николета и Алисия, като първата поде нов етап във войната им, която няма изглед някога да спре, видя HotArena. Лозанова се подигра на методите на разкрасяване на фолк певицата, като изтъкна пред своите почитатели и последователи във Фейсбук, че има къде-къде по-лесни и безболезнени процедури за подмладяване.

Водещата на „Папараци“ се присмя, че Алисия прибягва до инжекции с кръв, с които боцка лицето си. Спред Николета е достатъчно редовно се да посещава професионален козметик, вместо другите небивалици – като инжектирането на кръвна плазма в лицето.

Фолк фурията се подлага на т.нар. „вампирски лифтинг“ и сама призна този факт преди време: „Горещо препоръчвам на всички дами над 30 години процедурата плазмотерапия, при която се използва вашата собствена плазма, извлечена от кръвта ви и обогатена с полезни вещества. Това е иновативен метод, изключително подходящ за тези, които търсят свеж и максимално естествен външен вид“.
Снимка: hotarena

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !