Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Джулиан Мур: Не вярвам в Бог, вярвам в себе си

отпечатай новината

07.02.2015 12:47 | Видян 2488 пъти

Джулиан Мур: Не вярвам в Бог, вярвам в себе си

Джулиан Мур обяснява защо е станала атеистка в новия брой на списание Hollywood Reporter. Червенокосата актриса признава, че смята себе си за духовен човек, но това не означава, че е религиозна.
В момента талантливата холивудска звезда е номинирана за „Оскар“ за ролята си в драмата „Still Alice“ ("Все още Алис"), като за отличната си роля вече получи няколко престижни награди (Наградата на кинокритиците в САЩ, Наградата на актьорската гилдия вСАЩ и „Златен глобус“). Ето и няколко акцента от интервюто с 54-годишната актриса за списанието:

За своята колежка от „Игрите на глада“ Дженифър Лорънс: „Тя е много забавна. Когато за първи път се запознах с нея, седях в караваната за грим и нашият гримьор опитваше нещо ново върху лицето ми, когато влезе Дженифър. Тогава аз пожелах да стана, за да я поздравя, а тя ми каза: „Не, не, не. Ти си остани седнала, а аз тайно ще се ядосвам, че си преди мен."

За това как успява да жонглира с майчинството и кариерата си: „Когато децата ми бяха бебета, те пътуваха с мен по целия свят и идваха на работа с мен всеки ден. Аз съм много щастлива от факта, че имах възможност да си наема гледачка за децата, която пътуваше с мен. Тя беше млада и енергична и беше моят верен „антураж“. Иначе със съпруга ми винаги сме на разположение на децата си като родители. Трябва да кажа, че да бъдеш родител понякога не е лесно, но ние с мъжа ми винаги сме се справяли като екип.“

За това, че не вярва в Бог: „Когато майка ми почина преди пет години, научих, че няма Господ. Цялата тази структура за рая и ада е наложена. Налагаме ред и си измисляме история за всичко, за да ни е по-лесно да го разберем. В противен случай всичко ще е един голям хаос. Аз сама построих живота си. Благодарение на терапията, на която ходих след развода си в 30-те ми години, аз разбрах какво искам от живота си и какво е важно за мен.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !