Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Елена Йончева: "Оставам журналист"

отпечатай новината

22.10.2008 10:00 | Видян 9248 пъти | Гласували 2

Елена Йончева:

Реших да участвам в Dancing Stars от любопитство към самите танци и към самото шоу. Това каза известната българска журналистка Елена Йончева и приятелка на премиера Сергей Станишев по повод решението си да участва в предаването по бТВ.

„Това е най-позитивното, най-оптимистичното шоу в българския ефир. Там няма интриги, няма политика, има много усмивки има само танцова политика“, каза още Йончева. Много ми беше интересно на пример да науча как се появил английския валс, каза още Йончева. Според нея журналистите не трябва да имат предварително изградено мнение. Те трябва да дават възможност на зрителите и читателите сами да си направят своите изводи, за това, което гледат или четат. „Това се нарича обективност“, подчерта Елена Йончева. „Аз съм продукт на БНТ и за напред се надявам да се занимавам със сериозна журналистика“, подчерта още Йончева.

Предаването Dancing Stars е по лиценз на световноизвестния формат на BBC Worldwide – Dancing With the Starts – една от най-популярните и най-успешните шоупрограми в света, в която звезди от различни области се представят в необичайно за тях амплоа - да танцуват заедно с професионалисти. Утре вечер Елена Йончева ще танцува с водещия на предаването на сутрешния блок на бТВ Николай Бареков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Елена Йончева в Dancing Stars

Няма коментари към тази новина !