Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Райна Кабаиванска с 30 милиона в банка

отпечатай новината

04.02.2015 17:49 | Видян 2808 пъти

Райна Кабаиванска с 30 милиона в банка

Народната мъдрост, че музикант къща не храни,  съвсем не се отнася за някои от най-известните ни изпълнители, част от които се нареждат сред най-богатите българи. Разследване на "Галерия" установи, че най-богатата съвременна певица е оперната прима Райна Кабаиваснка. Дългогодишното сопрано номер 1 в света птитежава несметни богатства.

Официалното й парично състезание наброява грандиозните 30 милиона лева. Освен тлъстите банкови сметки певицата разполага със скъпарски жилища в Италия и луксозен апартамент в центъра на Париж, чиято пазарна цена е близо 3 милиона евро.

Официалната статистика поставя Лили Иванова на второ място, с декларираните от нея 12 милиона лева. Лили притежава още баровски апартамент в центъра на София, имоти по морето и крупни спестявания.

На трето място се нарежда Васил Найденов, който се оказа сред потърпевшите от фалита на КТБ. Въпреки това спестяванията на поп певеца са солидни, а и хонорарите му са най-високите в гилдията.  

В класацията се нарежда още Богнадана Карадочева, притежаваща куп имоти в центъра на столицата. Шампион по богатства в чалга гилдията е Азис, който проявява изключително силен бизнес нюх. Още през 2010 той си купи акции на "Майкрософт" за 10 хиляди долара и това е една от малкото му крупни инвестиции, които са известни.  

Твърди се, че разумно е управлявала парите си и Ивана, която наскоро заяви, че къса с чалгата и ще пее основно народни песни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !