Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Венци с мечката се оправдава

отпечатай новината

15.12.2007 12:21 | Видян 10723 пъти | Гласували 4

Венци с мечката се оправдава

Ето какво писмо, получихме в редакцията, след многобройните коментари в сайта относно убитата бяла мечка. 

Притеснително е, че една забавна новина, каквато ВИП Комюникейшън разпрати до медиите - „Бизнесменът Венцислав Георгиев отстреля бяла мечка на лов в Канада”, бе трансформирана в огромен национален проблем и в бунт на природозащитници срещу абсолютно законния лов, извършен  на хиляди километри от нашата граница.
    Нека се замислим, защо подобен отзвук няма спрямо явни престъпления, които се извършват в страната ни на всички нива. Страничен наблюдател би останал с впечатлението, че в България дори бездомно куче не е убивано в годините на демокрацията и затова в национален проблем се превръща лов на бели мечки в Канада. Това е изумително! Смешен плач... Дали  не ви превръщат в кукли на конци, за да манипулирате общественото мнение с цел замаскиране на истинските проблеми и скандали, които се случват всеки ден у нас.
   Остава съмнението, че се търси повод да се оклевети един проспериращ бизнесмен, създал една от най-продуктивните и популярни фирми за хранително производство у нас. А такива хора заслужават нашето уважение, защото те вдигат стандарта в страната ни. И осигуряват хиляди работни места. Искрено се надяваме перото ви наистина да стане остро, но във вярната посока.

             

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !