Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лесбийки при Григор Стоичков

отпечатай новината

03.02.2015 13:12 | Видян 2109 пъти

Лесбийки при Григор Стоичков

"Радвам се, че много хора се сетиха за празника ми. Здрав съм, слава на Бога, благодаря, че се обадихте." Това каза бившият кандидат-член на Политбюро на ЦК на БКП и заместник министър-председател на България Григор Стоичков, който навърши вчера 89 години. Свекърът на голямата ни звезда Йорданка Христова не обича шумните купони, но, както всяка година, и тази ще събере любимото семейство в Бояна.

"Ще изненадаме дядо!", сподели във фейсбук профила си симпатичната внучка на бившия зам. министър-председател - Ивана. Очаква се тя и новата й приятелка Камелия да са скъпите гостенки на дядо Григор.

"И вие трябва да почерпите", пошегуваха се с Ивана виртуалните им приятели, имайки предвид, че 2 февруари освен празник на Стоичков се води и ден на хората с обратна ориентация, пише "България Днес". "Ние празнуваме Трифон Зарезан на тази дата", отговори на шегата щерката на Данчето в интернет.

Самият Григор Стоичков не иска подаръци на празника си. Имал нужда само от здраве. От края на миналото лято кракът на свекъра на легендарната ни певица започнал да бере и да отича. В началото той не му обърнал внимание, но след като започнал да се подува и зачервява, Стоичков взел мерки.

"Наложи се да ме приемат в болницата заради десния ми крак. После претърпях сложна операция. Сега още се възстановявам", обясни тогава Григор Стоичков. Видният комунистически деец допълни още, че в момента за него най-много грижи полага великолепната му снаха. "Много я обичам, и нея, и внуците", каза Стоичков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !