Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Снимат филм за Благо Джизъса

отпечатай новината

02.02.2015 15:54 | Видян 3215 пъти

Снимат филм за Благо Джизъса

Снимките на игрален филм за живота и играта на родния футболист Благой Георгиев започват през пролетта на 2015 г. Режисьор на лентата ще бъде Георги Костов, който стои зад българския филм "Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела", а продуцент ще бъде Атанас Лазаров. Георги Костов и Благо Георгиев вече са разговаряли за сцените и снимките, които ще протекат в София и Москва, пишат от dnes.bg.

Предстоят кастинги за филма, като ще се търси и тийнейджър с визия на Благой като малък. Престоят му в Славия, едноседмичното му посещение в Атон, срещите му с Валери Божинов, Николета Лозанова, Славчо Тошев, Симона Първанова, построяването на два параклиса ще бъдат сред акцентите в лентата. В Москва Георгиев ще бъде показан освен като футболист и като модна икона в студиото на руската дизайнерка Анна Диречина. Лъскавата резиденция на Рамзан Кадиров също е един от обектите на лентата на най-силно вярващия футболист.

"Идеята на лентата е да покажем успеха на един футболист и неговото израстване, неговата вяра. И въобще успеха на един млад човек тръгнал от нулата. Филмът ще бъде игрално - биографичен, по действителни истории. Подобни вече са правени за легендите Пеле, Марадона, Бекъм", споделя режисьорът Костов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !