Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

JEREMY В ЕФИРА НА MTV ADRIA!

отпечатай новината

02.02.2015 12:17 | Видян 1293 пъти

JEREMY В ЕФИРА НА MTV ADRIA!

Стартира излъчването на клипа на българската група на територята на шест държави - Сърбия, Хърватска, Словения, Босна и Херцеговина, Македония и Черна гора

MTV ADRIA започва излъчването на видеото към сингъла на JEREMY - "Fake Fruits" (https://www.youtube.com/watch?v=igvOQ8AQUQs). От днес песента на българската група ще се бъде включена в ефира на музикалната медия, който покрива териториите на цели шест държави - Сърбия, Хърватска, Словения, Босна и Херцеговина, Македония и Черна гора. Каналът стартира през септември 2005-та, като замества MTV Europe за региона. Първоначално щабът се намира в Любляна, а четири години по-късно се откриват офиси и в Загреб и Белград, като последният се превръща в главен и се координира с MTV Networks Europe в Лондон, Варшава и Будапеща.

Сингълът "Fake Fruits" се появи в края на декември миналата година, като през януари намери засилена ротация във водещите музикални медии в България. Аудиото и видеото са резултат на висококачествени продукции, осъществени в България и Ирландия. Около месец след появата й, песента продължава да предизвиква интерес, намирайки все повече и нови канали за реализация.

Към този момент JEREMY? работят усилено по следващ сингъл и цялостен албуми, планирани за месеците март и април. Паралелно с това българската банда се готви за турне в няколко държави през май и юни, като вече има сигурни дати в Лондон, Берлин и Прага.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !